توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

کره شمالی یک سلاح اتمی زیرآبی آزمایش کرد

کره شمالی یک سلاح اتمی زیرآبی آزمایش کرد کره شمالی اعلام کرده است که یک پهپاد زیرآبی با قابلیت حمل کلاهک اتمی آزمایش کرده است که قادر است سونامی رادیواکتیو ایجاد کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۱ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 24
کد خبر: ۱۷۷۴۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، کره شمالی امروز (جمعه) اعلام کرد که یک پهپاد زیرآبی با قابلیت حمل کلاهک اتمی آزمایش کرده است که می‌تواند یک «سونامی رادیواکتیو» ایجاد کند.

 

شبکه آمریکایی «سی ان ان» گزارش کرد، گزارش خبرگزاری مرکزی کره شمالی (KCNA) نشان می‌دهد که پهپاد مورد نظر به نام «پهپاد تهاجمی بدون سرنشین هسته‌ای زیرآبی هائیل» از ۲۱ تا ۲۳ مارس (اول تا سوم فروردین ماه) و برای بیش از ۵۹ ساعت و قبل از آن‌که کلاهک آزمایشی آن بعدازظهر پنجشنبه منفجر شود، در آب‌های ساحل شرقی کره شمالی حرکت کرد.

 

خبرگزاری مرکزی کره شمالی در این خصوص گزارش کرد، مأموریت این سلاح راهبردی اتمی زیرآبی، نفوذ مخفیانه به آب های عملیاتی و ایجاد یک سونامی رادیواکتیو در مقیاس فوق‌العاده از طریق انفجار زیر آب برای از بین بردن گروههای مهاجم دریایی و بنادر عملیاتی اصلی دشمن است.

 

طبق این گزارش، این سلاح از سال ۲۰۱۲ در حال توسعه بوده و در دو سال گذشته بیش از ۵۰ آزمایش را پشت سر گذاشته است.

 

این رسانه کره شمالی همچنین گزارش کرده است که آزمایش هفته جاری این سلاح اتمی، «اعتبار و ایمنی این سلاح را تأیید کرد و به طور کامل، قابلیت تهاجمی مرگبار آن را مورد تأیید قرار داد» و این پهپاد را می‌توان در هر بندری مستقر کرد و یا می‌توان آن را برای شروع عملیات با هر کشی یدک کشید.

 

آزمایش پهپاد اتمی کره شملای درست در همان زمانی صورت گرفته است که پیونگ‌یانگ گفته است که هفته جاری موشک‌های کروز با قابلیت اتمی آزمایش کرده است.

 

از طرف دیگر،روز گذشته (پنجشنبه)، کره شمالی اعلام کرده هرگونه تلاش برای وادار کردن این کشور به کنار گذاشتن تسلیحات اتمی با پاسخ سخت و محکم مواجه خواهد شد که به نوشته راشا تودی، در حقیقت استناد به سیاست به روزرسانی شده پیونگ‌یانگ دارد مبنی بر این‌که در صورت بروز یک تهدید بزرگ از بمب اتم استفاده خواهد کرد.(جزئیات بیشتر)/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار